Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.

Élmények

A Kovács birtok meseszép tájjal, isteni ételekkel, igazi magyaros vendégszeretettel és persze nagyszerű borokkal várja kedves vendégeit. A jó hangulat és az emlékezetes élmények garantáltak, legyen szó privát rendezvényekről vagy céges csapatépítő tréningekről. Kérjük, előzetesen jelezzék felénk látogatási szándékukat.

Kiajánló

Borkóstoló

Kóstolóink igény szerint általában 6-7 bort vonultatnak fel, a jóízű kortyolgatáshoz pedig természetesen házi bőségtál dukál, visszakóstolással fűszerezve. Ha jófajta boraink zamatától megéheznének vendégeink, akkor az ínycsiklandó, meleg vacsora sem maradhat el.

Vacsoránál esetleges étel allergiát kérjük előre jelezni!
Csoportonként egy főétel választható!

Birtoklátogatás

A Kovács birtokon tett kellemes séta során meglátogatjuk a borászat legizgalmasabb helyszíneit, és megismerkedünk a borkészítés rejtelmeivel. A programot természetesen borkóstoló zárja.

A látogatásra pénteken és szombaton kerül sor, előre egyeztetett időpontban. Csoportok számára egyéni időpontot tudunk biztosítani.

Időpontegyeztetés

Dűlőtúra

Dűlőtúrára alkalmával meglátogatjuk legszebb, gyönyörű panorámát kínáló ültetvényeinket. Erre március és szeptember között van lehetőség.

Időpontegyeztetés

Rendezvények

Birtokunk ideális helyszín kellemes hangulatú céges és privát rendezvények számára, maximum 80 fős létszámig. Igény esetén kényelmes és békés szállást is biztosítunk. Szállásban partnerünk a gyöngyöstarjáni Limbus fogadó.

Időpontegyeztetés